Teeseenetripp

Oled oodatud ringkäigule Lõuna-eestis, mis viib meid külla Karu kombuchale ja Säsi pruulikojale!

Külastuse aeg on 3. mai 2025. Alustame kl 10 ja lõpetame ringkäigu kl 18 kohtumisega Tartus.

Sündmust viib läbi Liis Ingalt (kombuchameistrid).

Kas soovid rohkem süveneda kombucha valmistamise saladustesse?

Kas soovid vaadata kuidas kombuchat müügiks tehakse?


Kui Sulle väga meeldib ja maitseb kombucha ja soovid näha, kuidas teised seda teevad, siis oled meie sekka oodatud! Pealegi Eestimaa on ilus ja see ringkäik annab võimaluse rohkem ringi käia ja avastada.

Vägev võimalus!                                                                    

"Alati huvitab, kuidas asjad toimivad. Otsin inspiratsiooni, teadmisi, kogemusi, kontakte."

Nii tore on kuulda, et inimesed on huvitatud millestki uuest, huvitavast ja otsitakse ka koos tegemist!

Mis täpsemalt toimub?

*Ekskursioonid Eesti kahe kombuchatootja tootmiskohas, kus on võimalik tutvuda kombucha suures koguses tootmise protsessiga. 

*Degustatsioonid, kus saad proovida eri maitseid ja leida oma lemmikud.

*Kohtud ekspertidega, kes jagavad teadmisi ja nõuandeid kombucha valmistamise kohta.

*Ühendud teiste kombuchahuvilistega, saad jagada kogemusi ja kasvatada oma kombuchast huvitatud inimeste ringkonda.

See sündmus on ideaalne neile, kes juba kombuchat valmistavad või neile, kes soovivad saada julgust ja nippe teeseenejoogi valmistamisega alustamiseks. Võid ka tulla niisama uudistama.

Ära jäta kasutamata võimalust sellest ainulaadsest kogemusest osa saada ja registreeru juba täna!

Registreerimiseks ja lisainformatsiooni saamiseks täida palun registreerimisvorm.

Kuidas see päev välja näeb?


Millal? 3. mai 2025

Kus? Tartu - Võru - Karksi-Nuia - Tartu

Kellele? Inimesele, kes soovib näha lähemalt, kuidas kombuchat müügiks toodetakse ja soovib seda teha inspireerivate inimeste seltskonnas!

Alustame Tartust kl 10.00 sõitu ühiselt autodega Võru poole. Võrus võõrustab meid Säsi Pruulikoda. Edasi liigume Karksi-Nuiasse, kus tutvume Karu Kombucha tootmise ja inimestega. Lõpuks jõuame tagasi Tartusse, kus saame veel soovil Tartu Muinaskeskuses aega veeta ja üksteise kombuchasid juua.

Kuna sõit on pikk, siis sööme sõidul Võru - Karksi-Nuia ja see on korraldajate poolt.


Kuna tegu on trippimisega, siis on oluline osa sündmusest transport. Alustame Tartust, jagame ennast autodesse ning liigume läbi päeva kõik koos, et sõidu ajal oleks mõnus omavahel tutvuda ja külastustel saaks fookus olla tootja juures. Kui Sul on idee liituda kuskilt mujalt, siis palun anna sellest mulle märku. Parima kogemuse saad, kui teed terve päeva kaasa nii nagu see planeeritud on.

NB! Kui tuled oma autoga ja võtad ka kuni 3 inimest oma auto peale, saad sõidukompensatsiooni 25 eurot.

Võid liituda ilma autota ehk reisida teise osaleja sõidukis.

Võid ka liituda oma autoga ja kui teisi peale ei võta, siis kompensatsiooni ei saa.

Mis on registreerumistasu sees?

*Karu Kombucha ja Säsi Pruulikoja külastuse tasud.

*Lõunasöök.

*Transport kogu päeva vältel.

*Organiseeritud päev.

*Soovil õhtune muljete jagamine ja oma kombuchade maitsmine Tartu Muinaskeskuses.

Orienteeruv päevakava

10:00-10:15 Kogunemine Tartus ja sõidu algus

11:15 Säsi Pruulikoja külastus

14:00 Karu Kombucha külastus

16:00-17:00 Tagasi Tartus ja soovil väike istumine Tartu Muinaskeskuses

18:00 Sündmuse kõige hilisem lõpp ja laialiminek

Registreeri ennast Teeseenetripile

3.mai 2025 kl 10-18

€52
€43

NELI PÕHJUST, MIKS TEESEENETRIPIL OSALEDA

PÕHJUS #1:  Sügavam arusaam tootmisprotsessist

Osaledes saad näha, kuidas kombucha valmib (joogi valmistamine ja pakendamine). See kogemus avab uksed kombucha suures koguses valmistamise viiside avastamiseks.

PÕHJUS #2:

Eksklusiivsed maitseelamused

Sul on võimalus proovida eri tüüpi kombucha maitseid otse tootjalt. See on suurepärane võimalus avardada oma maitsekogemusi ja leida inspiratsiooni oma kombucha valmistamisel.

PÕHJUS #3:
Asjatundjate nipid ja nõuanded

Kohtudes ja suheldes kogenud kombucha tootjatega saad väärtuslikke nõuandeid ja nippe, mis aitavad täiustada Sinu oskusi kombucha valmistamisel.

PÕHJUS #4:
Võimalus luua uusi sõprussuhteid

Kohtumine teiste kombuchahuvilistega loob suurepärase võimaluse jagada oma kogemusi ja küsimusi, luua uusi sõprussuhteid ning leida inimesed, kellega kombucha teemal hiljemgi arutleda.

võtame asja kokku: mis kus millal ja miks toimub

1. Teeseenetripp Lõuna-Eestis marsruudil Tartu - Võru - Karksi-Nuia - Tartu.

2. Toimumisaeg on 3. mai (laupäev) kl 10-18 vahemikus, mille sisse mahub Säsi Pruulikoja ja Karu Kombucha külastus, omavaheline tutvumine, lõunasöök ja ka oma kombuchade maitsmine Tartu Muinaskeskuses.

3. Sõidame osalejate autodega ning komplekteerime neli inimest ühte autosse. Märgi registreerides, kas soovid liituda kellegi autosse või tuled oma autoga ja võtad ka teisi peale (ja saad kütusekompensatsiooni) või tuled oma autoga ja sõidad üksinda/pere/tuttavaga.

4. Eesmärk on veeta tore päev koos midagi õppides, avastades ja uusi tutvusi luues.

Pane ennast kirja ja lähme sõidame. Ainult hoia kinni!

Näeme Teeseenetripil!

Liis Ingalt

© 2025 LJ Foods OÜ