
Töötoa tasu (35€) hõlmab
teeseene purki,
teeseent,
juuretist,
valmis magustatud rohelist teed,
töötoa materjale ning
koolitaja energiapanust.
NB! Kandekott, millega purk koju viia, võta palun ise kaasa!

Mida teised osalejad ütlevad?

Alustasin kombuchaga 2018. aastal ja olen oma teekonnal avastanud mitmeid töötavaid (ja mitte töötavaid) nippe.
Jagan neid Sinuga suurima hea meelega, kuna kombucha on kõigile!
Kombucha väljakutsed
Kombucha töötoad (kohapeal)
Online kursused ja juhendamine!

Registreeri ennast kombucha töötuppa
9.11.2025 Laimjala Seltsimajas
Kas tahad, et keegi sulle kombucha tegemise ette näitab ja küsimustele vastab?
Tule õpi teeseenejoogi valmistamise kohta praktilises ja mõnusas töötoas.
Aeg: 09.11.2025 pühapäev kl 13.00-15.00
Kahetunnises töötoas läbime kombucha valmistamise algtõed nii teoorias kui ka praktikas.
Paneme kokku oma kombucha purgi ehk teeme läbi teeseenele uue tee peale tegemise ja maitsestamise protsessi. (Kui seda teha ei soovi, saab lihtsalt oma teadmisi täiendada ja kombuchat juua).
Väikses grupis (kuni 15 inimest) on mõnus õppida, oma kogemusi jagada ja küsimustele vastused saada.
Töötoa tasu (35€) hõlmab teeseene purki, teeseent, juuretist, valmis magustatud rohelist teed, töötoa materjale ning ka koolitaja energiapanust. NB! Kandekott, millega purk koju viia, võta palun ise kaasa!
Kohtume Laimjala Rahvamajas! https://maps.app.goo.gl/tdsE1RV8J8hctXYq6
Töötoa looja Liis Ingalt ([email protected], 5559 1486).


2025 © www.teeseenejook.ee