Tasuta veebiseminar 20. juunil kell 11.00–12.00
Toitumisnõustaja Aile Juvanen ja kombucha õpetaja Liis Ingalt
Lisaks saad soetada retseptikogumiku ja tasakaalustatud toitumise juhendi
See veebiseminar on Sulle, kui
🌿 teadmised tasakaalustatud toitumise alustest suvel (Aile)
🍹 ülevaate, kuidas kombucha sobitub suvisesse menüüsse (Liis)
📄 võimaluse osta kombucha retseptid ja Aile loodud juhendi tasakaalustatud toitumise ABC-ga
🍽️ ideid ja inspiratsiooni, kuidas ise kodus ja reisil olles tervislikult ja maitsvalt süüa – lihtsalt ja rõõmuga
Miks see üldse oluline on?
Selles veebinaris ühendavad jõud
toitumisnõustaja Aile Juvanen ja
kombucha tegemise juhendaja Liis Ingalt,
et anda Sulle kindel ja teadlik alguspunkt.
Ma nõustun korraldaja privaatsustingimustega. Selle vormi esitamisega liitud korraldajate e-maililistidega, kust saad soovikorral lahkuda. Sündmust korraldavad Liis Ingalt ja Aile Juvanen koostöös.
Minu südameasjaks on naiste tervis ja toitumine. Igapäevaselt aitan naistel luua paremat suhet toiduga ilma kaloreid lugemata ja toitu kaalumata. Tähtsal kohal mu elus on ka kombucha! Veebinaril annan Sulle kaasa kõige olulisemad teadmised sellest, kuidas suvel ennast kergemana tunda ja seedimine korras hoida.
Olen juba üle kuue aasta ise kombuchat teinud ja selle aja jooksul katsetanud selle muudesse toitudesse ja jookidesse panemist. See rikastab nii maitselt kui toitvuse kohapealt toite väga. Annan veebiseminaril edasi lihtsad ja rakendatavad põhimõtted, et Sinu tervis oleks hea ning meel rõõmus!