10.nov - 23.nov - 14 päeva, mille jooksul saad katsetajast kogenuks ja julgeks kombucha jagajaks. Kursust viib läbi kombuchameister Liis Ingalt.
2 nädalat
7+ videot
33 €


Kui Sul on juba kombucha valmis, aga iga kord tekib küsimus, kuidas seda õigesti pudelisse panna, hoida ja teistele pakkuda, siis see kursus on Sinu jaoks.
Kahe nädala jooksul teed kõik sammud ise läbi – leiad sobivad pudelid ja korgid, õpid, kuidas tagada hügieen ja ohutus, kuidas kujundada ilus ja selge silt ning kuidas oma kombuchast teistele rääkida nii, et see tekitab huvi ja usaldust.
Kõik õppetunnid on lühikesed, praktilised ja saadaval veebis, nii et saad osaleda omas tempos.
Õpid tundma erinevaid pudeleid ja korgitüüpe ning leiad endale sobivad.
Saad nimekirja vajaminevatest vahenditest ja soovitused, kust neid leida.
Kuidas pudeleid puhastada, tööpindu korras hoida ja kombuchat ohutult pudelisse valada.
Õpid, kuidas kaaluda joogikoguseid ja kuidas vältida ülekäärimist.
Milleks silt üldse vajalik on, mida sellele kirjutada ja kuidas seda lihtsate vahenditega kujundada.
Saad mallid ja näited.


Kuidas kombuchat teistele tutvustada, kellele seda pakkuda ja miks on väärt oma jooki ka müügiks pakkuda.
Õpid, kuidas rääkida oma joogist nii, et see oleks arusaadav ja usaldusväärne.
Kokkuvõte tehtust.
Miks oma toote eest raha küsimine on õigustatud ja kuidas seda teha enesekindlalt.
Saad anda tagasisidet ja kavandada, kuidas oma kombucha tegemist edasi arendada.

selged sammud kombucha pudelisse panemiseks
praktilised videod ja töölehed
nimekirjad ja mallid, mis lihtsustavad tegutsemist
arusaamise, kuidas oma kombuchat esitleda ja väärtustada
Sa teed juba kombuchat, aga soovid kindlust, et kõik oleks õigesti
tahad oma jooki teistega jagada või seda ka müügiks valmistada
soovid õppida puhtust, järjekindlust ja enesekindlust kombucha valmistamisel
Liis Ingalt

© 2025 LJ Foods OÜ