Kombucha pudelisse panemise kursus

10.nov - 23.nov - 14 päeva, mille jooksul saad katsetajast kogenuks ja julgeks kombucha jagajaks. Kursust viib läbi kombuchameister Liis Ingalt.

2 nädalat

7+ videot

33 €

KOMBUCHA ÕIGESTI PUDELISSE

liitu 2-nädalase kombucha PUDELISSE PANEMISE KURSUSEGA!

Kui Sul on juba kombucha valmis, aga iga kord tekib küsimus, kuidas seda õigesti pudelisse panna, hoida ja teistele pakkuda, siis see kursus on Sinu jaoks.

Kahe nädala jooksul teed kõik sammud ise läbi – leiad sobivad pudelid ja korgid, õpid, kuidas tagada hügieen ja ohutus, kuidas kujundada ilus ja selge silt ning kuidas oma kombuchast teistele rääkida nii, et see tekitab huvi ja usaldust.

Kõik õppetunnid on lühikesed, praktilised ja saadaval veebis, nii et saad osaleda omas tempos.

KURSUSE ÜLESEHITUS

1.–3. päev: mida vajad ja hangi need asjad

Õpid tundma erinevaid pudeleid ja korgitüüpe ning leiad endale sobivad.

Saad nimekirja vajaminevatest vahenditest ja soovitused, kust neid leida.

4.–6. päev: hügieen

Kuidas pudeleid puhastada, tööpindu korras hoida ja kombuchat ohutult pudelisse valada.

Õpid, kuidas kaaluda joogikoguseid ja kuidas vältida ülekäärimist.

7.–9. päev: sildi kujundamine

Milleks silt üldse vajalik on, mida sellele kirjutada ja kuidas seda lihtsate vahenditega kujundada.

Saad mallid ja näited.

10.–12. päev: pakkumine ja sellest rääkimine

Kuidas kombuchat teistele tutvustada, kellele seda pakkuda ja miks on väärt oma jooki ka müügiks pakkuda.

Õpid, kuidas rääkida oma joogist nii, et see oleks arusaadav ja usaldusväärne.

13.–14. päev: järeldused ja parandused

Kokkuvõte tehtust.

Miks oma toote eest raha küsimine on õigustatud ja kuidas seda teha enesekindlalt.

Boonus 15. päev: tagasiside ja järgmised sammud

Saad anda tagasisidet ja kavandada, kuidas oma kombucha tegemist edasi arendada.

MIDA SINA SAAD?

  • selged sammud kombucha pudelisse panemiseks

  • praktilised videod ja töölehed

  • nimekirjad ja mallid, mis lihtsustavad tegutsemist

  • arusaamise, kuidas oma kombuchat esitleda ja väärtustada

SOBIB SULLE, KUI ....

  • Sa teed juba kombuchat, aga soovid kindlust, et kõik oleks õigesti

  • tahad oma jooki teistega jagada või seda ka müügiks valmistada

  • soovid õppida puhtust, järjekindlust ja enesekindlust kombucha valmistamisel

Pane ennast kirja ja asume üheskoos kombuchat pudelisse panema!

Näeme kursusel!

Liis Ingalt

© 2025 LJ Foods OÜ