Kombucha kokkamispidu Tallinnas,

Valguse Varamus

3. juulil

kell 17.00–20.00

See sündmus on Sulle, kui

✅ Tahad kogeda kombucha ja suviste roogade valmistamist koos teiste huvilistega.

✅ Otsid uusi maitseid ja toitumisnippe, mis toetavad Sinu keha ja meeleolu.

✅ Soovid veeta mõnusat õhtut heas seltskonnas, jagades kogemusi ja õppides midagi uut.

Mida oodata?

Kokkamine ja õppimine

Valmistame koos kombuchaga marineeritud liha, suvise salati, tasakaalustatud smuuti ja mokteili.

Kogemuste jagamine

Räägime toidust ja kombuchast ning naudime suveõhtut inspireerivas seltskonnas.

Kingitused ja üllatused

Kõik osalejad saavad kaasa retseptikogu ja praktilisi nippe kombucha kasutamiseks.

Kokkamispidu veavad eest Liis ja Aile ning kokkamiseks kasutame nende brändide kombuchat.

Aitäh meie sponsoritele kombucha eest - Kibucha kombucha ja Säsi pruulikoda. Aitäh Valguse varamu, et oled loonud väga mõnusa atmosfääri.

Miks see oluline on?

Kokkamispeod loovad erilise atmosfääri, kus toit ei ole ainult eesmärk, vaid vahend, mis ühendab inimesi. Kombucha on suurepärane lisand, mis rikastab toite ja toetab seedimist.

Kus see toimub?

  • 3. juuli (neljapäev) kell 17.00–20.00

  • Valguse Varamu, Vabriku tn 39 Tallinn

  • Kohti on piiratud arv: Ainult 12 osalejat

  • Osalustasu 49 eurot

Registreeri ennast Kombucha kokkamispeole

3. juulil kell 17.00–20.00, Tallinnas Valguse Varamus

Kui Sa tahad kogeda neid retsepte päriselt, koos meiega ühe pika laua taga, siis oled oodatud 3. juulil toimuvale Kombucha kokkamispeole Tallinnas!

👩‍🍳 Valmistame koos:

– kombuchaga marineeritud liha

– suvise salati

– tasakaalustatud smuuti

– mokteili (või soovi korral väikese vungiga)

✨ Lisaks jagame rõõmu, räägime toidust ja kombuchast, ning naudime suveõhtut rahulikus ja inspireerivas seltskonnas.

📍 Koht: Valguse Varamu (Tallinnas)

🕔 Aeg: 3. juuli kell 17.00–20.00

💺 Kohti on ainult 12

€49

Toitumisnõustaja Aile Juvanen

Minu südameasjaks on naiste tervis ja toitumine. Igapäevaselt aitan naistel luua paremat suhet toiduga ilma kaloreid lugemata ja toitu kaalumata. Tähtsal kohal mu elus on ka kombucha! Veebinaril annan Sulle kaasa kõige olulisemad teadmised sellest, kuidas suvel ennast kergemana tunda ja seedimine korras hoida.

Kombucha õpetaja ja kogukonna eestvedaja

Liis Ingalt

Olen juba üle kuue aasta ise kombuchat teinud ja selle aja jooksul katsetanud selle muudesse toitudesse ja jookidesse panemist. See rikastab nii maitselt kui toitvuse kohapealt toite väga. Annan veebiseminaril edasi lihtsad ja rakendatavad põhimõtted, et Sinu tervis oleks hea ning meel rõõmus!

Eripakkumine:

Postita sotsiaalmeediasse pilt mõnest kombuchaga tehtud retseptist, mida oled katsetanud, märkides (tag) ära

@kombuchameistrid ja @ailejuvanen.

Kõigi postitanute vahel loosime välja ühe tasuta pääsme kokkamispeole! (Juba reganule maksame raha tagasi)

Kui tahad teada, kuidas saab kombuchat toitudes kasutada, siis

osta retseptikogum, kus on lisaks ka tasakaalus toitumise ABC:

VÕI

vaata järgi meie veebinari Suvistest Retseptidest:

Võid ka enda jaoks asja lihtsaks teha ning omale koht kinni panna ja kõike kohapeal läbi proovida...

Kohtumiseni Valguse Varamus!

Liis ja Aile

© 2025 LJ Foods OÜ