Kombucha töötuba teie tiimile!

See on elamus, mis rikastab teie grupi teadmisi ja kogemusi. Saage osa põnevast kombucha töötoast, kus saate avastada selle loodusliku mullijoogi saladused nautides minu valmistatud jooke ning ise oma joogid käärima pannes.

See on kahe tunni pikkune maitse- ja teadmiste rännak, kus:

🍹 Maitseme ja võrdleme erinevaid kombucha maitseid.
👐 Õpime käed-küljes kombucha valmistamist – paneme grupiga päriselt kombuchale uue tee peale.
📄 Kasutame töölehti ja lahendame grupiülesandeid.
🏡 Alustame kodust pruulimist – grupi peale on 10 alustamise komplekti (teeseen ja juuretis).
💬 Arutleme ja jagame kogemusi vabas, sõbralikus õhkkonnas.

Koolitusel saad teada:

✅Mis kombucha on ja kuidas seda ise teha.

✅Mis on teeseen ja miks seda pruulimisel vaja on.

✅ Kuidas kombuchale värvi ja maitset lisada.

✅Millist teed ja suhkrut kasutada ning miks need on olulised.

✅Kuidas teeseent veel kasutada peale kombucha tegemise.

See koolitus sobib suurepäraselt:

👉 Tiimipäevadeks ja ettevõtte üritusteks.

👉 Sõpruskondadele, kes tahavad koos midagi uut proovida.

👉 Kõigile, kes soovivad lisada oma ellu tervislikku ja maitsvat harjumust.


Hind: 400 €
Kestus: 2 tundi
Grupp: 20–40 inimest
(väiksema või suurema hulga inimestega on hind teine)
Toimumine: kokkulepitud ajal üle Eesti

Koolitust viib läbi Liis Ingalt, kes on kombucha maailmas tegutsenud juba 7 aastat. Ta rajas väiketootjana Kivimurru Kombuchatalu, kus tootis 580 pudelit kuus. Ta on läbi viinud nii saali- kui onlinekoolitusi ning loonud algajatele lihtsa ja kindlust loova juhendi, mille saad ka endaga koju kaasa.

Korduma kippuvad küsimused

Kus koolitus toimub?

Koolitus toimub kokkuleppel, kas teie ettevõtte ruumides või mõnes muus sobivas paigas üle Eesti.

Mis saab siis, kui meil ei ole sobivat ruumi?

See ei ole probleem. Mõtleme koos ja leiame teie läheduses sobiva ruumi, kus töötoa läbi viime.

Kui pikk on koolitus?

Tavaliselt kestab see 2 tundi. Samas on võimalik ka lühem või pikem variant: lihtsama õpitoa või süvendatud sessiooniga (kus näiteks maitsestame, arutleme põhjalikumalt). See sõltub teie vajadusest ja grupi või sündmuse eripärast.

Mis on grupi suurus?

Tavaliselt 20–40 inimest. Kui on vähem või rohkem osalejaid, siis kujundame vastava erihinna.

Milline on hind?

400 € on 2-tunnise töötoa netohind. Erihind sõltub kestusest, grupi suurusest, vajadusest ruumi rentida jm teguritest. Küsi julgelt, leiame parima lahenduse.

Mis on koolituse sisu?

- Maitseme ja võrdleme erinevaid kombucha variante

- Õpime praktiliselt kombuchat tegema (käed külge)

- Kasutame töölehti ja grupiülesandeid

- Jagame teadmisi teeseene, tee, suhkru, maitseainete jms kohta.

- Arutleme ja vastame küsimustele

- Teeme kaasa ühe maitsestatud kombucha pudeli

- Erivariantidel sisu muutub.

Kas on vaja, et osalejad midagi kaasa võtaks?

Tavaliselt ei ole. Kõik vajalikud materjalid ja töövahendid tulevad korraldajalt. Hea on võtta kaasa mõni tugev kandekott või karp, millega kohapeal tehtud kombucha purk kaasa võtta.

Mis juhtub, kui plaanid muutuvad ja töötuba tuleb tühistada?

Kui koolitus ei saa toimuda kokkulepitud ajal ruumi tõttu või muul arvestataval põhjusel, leiame koos lahenduse.

Millised on teistsugused töötoa variandid?

- Konkreetne kombuchaga seotud teema (maitsestamine, tervisekasud, toitudes/jookides kasutamine, ilutoodetes ja igapäevaelus kasutamine, kombucha müümine jne)

- Lühikokkuvõte e õpituba, kus saab degusteerida ja kuulata + töölehed

- Degusteerimine, toitlustus (sündmustele pakkumine ja väike tutvustus joogi olemusest)

- Sinu meeskonnale kohandatud teemad (nt alustamine, maitsestamine jne)