
See koolitus sobib suurepäraselt:
👉 Tiimipäevadeks ja ettevõtte üritusteks.
👉 Sõpruskondadele, kes tahavad koos midagi uut proovida.
👉 Kõigile, kes soovivad lisada oma ellu tervislikku ja maitsvat harjumust.
Hind: 400 €
Kestus: 2 tundi
Grupp: 20–40 inimest
(väiksema või suurema hulga inimestega on hind teine)
Toimumine: kokkulepitud ajal üle Eesti



Koolitust viib läbi Liis Ingalt, kes on kombucha maailmas tegutsenud juba 7 aastat. Ta rajas väiketootjana Kivimurru Kombuchatalu, kus tootis 580 pudelit kuus. Ta on läbi viinud nii saali- kui onlinekoolitusi ning loonud algajatele lihtsa ja kindlust loova juhendi, mille saad ka endaga koju kaasa.

Koolitus toimub kokkuleppel, kas teie ettevõtte ruumides või mõnes muus sobivas paigas üle Eesti.
See ei ole probleem. Mõtleme koos ja leiame teie läheduses sobiva ruumi, kus töötoa läbi viime.
Tavaliselt kestab see 2 tundi. Samas on võimalik ka lühem või pikem variant: lihtsama õpitoa või süvendatud sessiooniga (kus näiteks maitsestame, arutleme põhjalikumalt). See sõltub teie vajadusest ja grupi või sündmuse eripärast.
Tavaliselt 20–40 inimest. Kui on vähem või rohkem osalejaid, siis kujundame vastava erihinna.
400 € on 2-tunnise töötoa netohind. Erihind sõltub kestusest, grupi suurusest, vajadusest ruumi rentida jm teguritest. Küsi julgelt, leiame parima lahenduse.
- Maitseme ja võrdleme erinevaid kombucha variante
- Õpime praktiliselt kombuchat tegema (käed külge)
- Kasutame töölehti ja grupiülesandeid
- Jagame teadmisi teeseene, tee, suhkru, maitseainete jms kohta.
- Arutleme ja vastame küsimustele
- Teeme kaasa ühe maitsestatud kombucha pudeli
- Erivariantidel sisu muutub.
Tavaliselt ei ole. Kõik vajalikud materjalid ja töövahendid tulevad korraldajalt. Hea on võtta kaasa mõni tugev kandekott või karp, millega kohapeal tehtud kombucha purk kaasa võtta.
Kui koolitus ei saa toimuda kokkulepitud ajal ruumi tõttu või muul arvestataval põhjusel, leiame koos lahenduse.
- Konkreetne kombuchaga seotud teema (maitsestamine, tervisekasud, toitudes/jookides kasutamine, ilutoodetes ja igapäevaelus kasutamine, kombucha müümine jne)
- Lühikokkuvõte e õpituba, kus saab degusteerida ja kuulata + töölehed
- Degusteerimine, toitlustus (sündmustele pakkumine ja väike tutvustus joogi olemusest)
- Sinu meeskonnale kohandatud teemad (nt alustamine, maitsestamine jne)